AI Cloud
- nu enklare än någonsin

Nu kan du erhålla en samlad överblick över din infrastruktur och alla de olika applikationer  som används i verksamheten, detta med hjälp av Oracles Cloudmiljö. 


Oavsett om du använder Oracle idag eller inte, så erbjuder Oracle Cloud en mängd av varierande funktionaliteter som ger ett snabbt och bra resultat till verksamheten.
 

AI Cloud finns nu med en oerhört enkel avräkningsform - Universal Credits - och du väljer själv, vilka av de många möjligheter, du använder dina Universal Credits till.

Du förbinder dig inte till någon speciell funktionelitet men kan flytta din förbrukning till den del av Oracles Cloud, som du önskar, när du vill.

Varför beskriver kunderna Oracle Cloud som en flexibel lösning med ett attraktivt pris?

I samma ögonblick som du börjar med Oracle Cloud, får du tillgång till all den funtionalitet en verksamhet behöver just då och använder enbart det du har behov av. 

Vad passar din verksamhet?

Åtkomst till BI


Skapa överblick och effektivisera med den rätta mjukvarulösningen

Cloud Managering


Monitorerar verksamhetens olika plattformar

Rå kapacitet


Till installation och drift av verksamhetens olika lösningar

Superbillig lagring


Få åtkomst till riktigt billig lagring och backup

Med Universal credits får du tillgång till allt. Du kan naturligtvis avsluta när du än vill, om det skulle vara så att Oracle Cloud inte lever upp till dina förväntningar, det skulle dock överraska oss.

Här kan du testa er 
förbrukning, utan förpliktelser

Du kan också boka ett möte med oss, kontakta:

Hans Andersson

Product Sales Specialist, Oracle

+46 73 804 61 09

hans.andersson@arrow.com

Testa Universal Credits PayGo nu

Med universal credits får du åtkomst till all IaaS och PaaS och vi betalar de första 1.000,- kr. i credits (PayGo) av din förbrukning – du kan naturligvis avsluta när du vill, ifall att Oracles cloud inte lever upp till dina förväntningar.

 

Här nedan anmäler du ditt intresse för ett Pay as you Go avtal, så du snabbt kan komma igång.

Spar pengar genom att teckna ett årsavtal

Köp ett årsavtal via Arrow – vi kallar det MonthlyFlex - och få de första 2 000 kr Universal Credits gratis. Hos Arrow kan du även få tillgång till vår Oracle testmiljö, så du innan ditt eventuella köp kan få en inblick i de många möjligheter som finns med Oracle Cloud. I testmiljön kan du även få en snabb överblick över, hur långt dina 2 000 Universal Credits räcker i verkligheten och det är långt! Här får du nyckeln till Oracle Cloud!
 

 Kontakta Oracle Teamet på Arrow för att komma igång idag!

Orkestrera med Oracle 

För att underlätta för verksamheter att hantera sina affärssystem i molnet har Oracle Cloud med färdigpaketerade tjänster för olika branscher, från finans till industri. Och med sitt välkända kodspråk blir molnresan smidig.

Läs mer här

Information on this page has been moved to Arrow ECS Sweden/Oracle Cloud

© 2019 Arrow ECS
ecs-se.arrow.com   |   +46 (8) 55518800

  • LinkedIn - White Circle