10 skäl att uppgradera till Veritas Backup Exec™ 15 idag!

 

Veritas Backup Exec r15 är det senaste inom backup av virtuella och fysiska miljöer. Veritas BE kan ta backup av er virtuella miljö (VMware, HyperV, KVM, Oracle VM) såväl som fysiska maskiner och specifika system som ERP system, Databaser och Exchange. Normalt system med krav på hög tillgänglighet för verksamheten. Med en Veritas BE Capacity license får man alla funktioner och den beräknas efter den mängd data man backar up.

Oracle

Converged Systems

“TAPE IS VERY MUCH ALIVE!”

 
“TAPE IS DEAD!” – så löd slagorden från vissa tillverkare för några år sedan. Tillverkare av diskbaserade backupsystem närmare bestämt. Tiden har med all tydlig önskvärdhet visat hur fel de hade…!

De flesta företag har idag ständigt växande datamängder. Anledningen är dels att de helt enkelt producerar mer data – till exempel i form av data från t ex Internet of Things och från sina verksamhetssystem. Detta är i och för sig en helt naturlig utveckling i och med att verksamheterna har mer IT stöd idag än tidigare, men även för att man bearbetar mer data och på ett annorlunda sätt. Big Data är ett exempel på det (för övrigt betyder inte Big Data att det är mycket data utan att man pratar om ostrukturerad information, till skillnad från data i en SQL databas).

MySQL - 

Med ett tape baserat system kan du normalt växa enkelt i liten formfaktor eftersom kapaciteten normalt utklassar disk. Ett band kräver ingen ström förrän det används. Tape är godkänt för långtidslagring. Återläsning från tape är normalt snabbare av stor mängder data då data lagras sekventiellt och streamas tillbaka. Man kan dela ut partioner till flera olika backupsystem där olika systemägare får en egen del i bandroboten. De funktionella fördelarna är många men den avgörande fördelen är kostnaden – ett tape baserat backupsystem kostar mindre på lång sikt än ett diksbaserat.

Metrics that Matter-SL150

 

Kontakta oss på

Arrow ECS och Oracle

Kontakta oss på Arrow ECS och Oracle för mer information om hur du kan uppgradera din backupmiljö till ett format för 2016 och framåt.

Experten på

Vertias Backup Exec

 

Hanna Rothnil hanna.rothnil@arrow.com

0733 309 020

Experten på

SL150 

 

Carl-Johan Larsson

carl.johan.larsson@oracle.com 08-477 34 08

© 2019 Arrow ECS
ecs-se.arrow.com   |   +46 (8) 55518800

  • LinkedIn - White Circle